YouTube

Ivo's Avatar

Ivo

08 Feb, 2018 01:03 PM

Hello,

First and foremost I would like to thank you for the continuing development and support!
Having said that I would like to bring to your attention an issue probably noticed by other users as well. It concerns YouTube: the loading (if this is the correct term) takes eternity with a continuously spinning wheel at the center of the video black window (no image of any sort).
I realise performance depends both on machine and connection though I think mines are adequate (G5 dual 2.3/ 4.5 GB RAM/ 10.4.11/ donwload speed about 15 Mbps).

Once again thank you for your work.

  1. Support Staff 1 Posted by Cameron Kaiser on 08 Feb, 2018 04:51 PM

    Cameron Kaiser's Avatar

    I am able to play YouTube videos on all of the test systems (some better than others, but they all at least start playing), and I haven't received any similar reports. The systems here are all 10.4.11, and my Internet connection is much slower than yours, so I suspect this is a local problem.

    Please make sure you've disabled any adblock or privacy add-ons first. Some of these will interfere.

    If temporarily disabling them doesn't fix your problem, next try a clean profile to see if a stuck or improperly configured setting is at fault. See "How to reset your profile" at the lower right.

    If neither of these work, we can look at some other possibilities which are much less common.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac