problem loading page

Liz's Avatar

Liz

01 Apr, 2012 07:49 PM

I've installed tenfourfox, however it doesn't go to the page that I am trying to navigate to, regardless of which page that is. Won't even do a google search. Any suggestions? I'm currently using safari, but downloaded this product because my job site is no longer compatible with safari. Please help!

  1. Support Staff 1 Posted by Cameron Kaiser on 01 Apr, 2012 07:54 PM

    Cameron Kaiser's Avatar

    Liz, can you be more specific? Does it not go to URLs you type, or links you click on? Have you tried any of the suggested solutions such as a new profile or starting in safe mode (see the suggested article)?

  2. 2 Posted by Liz on 01 Apr, 2012 07:56 PM

    Liz's Avatar

    It doesn't go to URLs typed--won't google search in general-I'll see the article and see if it helps.

  3. 3 Posted by Liz on 01 Apr, 2012 08:01 PM

    Liz's Avatar

    tried restarting in safe mode, but that didn't help at all.

  4. 4 Posted by devonaidencolto... on 02 Apr, 2012 03:31 AM

    devonaidencolton's Avatar

    I've actually gotten the browser to work by resetting proxies, but I'm having issues with one site in particular that is my work site. I can't log in. If you have any thoughts please let me know. Thank you!

    Sent from my HTC on the Now Network from Sprint!

    ----- Reply message -----
    From: "Cameron Kaiser" <[email blocked]>
    Date: Sun, Apr 1, 2012 3:52 pm
    Subject: problem loading page [Questions]
    To: <[email blocked]>

  5. Support Staff 5 Posted by Chris (chtrusch... on 02 Apr, 2012 07:21 AM

    Chris (chtrusch)'s Avatar

    Liz, have you tried logging in with a new user profile? Quit TenFourFox and go to Macintosh HD>users>[your name]>Library>Application Support in the Finder. Move the Firefox folder to the desktop (don't delete it).

  6. 6 Posted by devonaidencolto... on 02 Apr, 2012 12:24 PM

    devonaidencolton's Avatar

    Ok. I have done this and I still cannot log in to this specific site for work. There is a message that pops up when the cursor is over the 'sign in' box: javascript:postwithfilter('Login_Login')
    And the sign in box does nothing when clicked on.
    Sent from my HTC on the Now Network from Sprint!

    ----- Reply message -----
    From: "Chris (chtrusch)" <[email blocked]>
    Date: Mon, Apr 2, 2012 3:19 am
    Subject: problem loading page [Questions]
    To: <[email blocked]>

  7. Support Staff 7 Posted by Chris (chtrusch... on 02 Apr, 2012 12:39 PM

    Chris (chtrusch)'s Avatar

    At this point, I'll probably need to know the specific web site to see what's wrong. If you don't want to make the address public, you can send me a private message at ch****[email blocked] (the complete first part of the address is in parentheses in my support staff name above).

  8. 8 Posted by Elizabeth Huhn on 02 Apr, 2012 01:31 PM

    Elizabeth Huhn's Avatar

    The web address is:  https://workstation.scentsy.us/Home/Login

    If you need my login information, let me know.
     
    Elizabeth Huhn

    ________________________________
     From: Chris (chtrusch) <[email blocked]>
    To: [email blocked]
    Sent: Monday, April 2, 2012 8:36 AM
    Subject: Re: problem loading page [Questions]

  9. Support Staff 9 Posted by Chris (chtrusch... on 02 Apr, 2012 02:35 PM

    Chris (chtrusch)'s Avatar

    Of course I'm not going to ask for your login data. It's not necessary to have them.

    Okay – I can reproduce the problem, it's exactly as you stated. I am able to send login data in Safari 5.0.6, however, so the website itself works. Right now, I'm investigating.

  10. Support Staff 10 Posted by Cameron Kaiser on 02 Apr, 2012 02:44 PM

    Cameron Kaiser's Avatar

    Tried it on 7450; when clicking on Sign On I get an error message, as expected.

  11. Support Staff 11 Posted by Chris (chtrusch... on 02 Apr, 2012 02:47 PM

    Chris (chtrusch)'s Avatar

    Liz, you don't happen to use Adblock? When I disable it, I can log in (I mean, of course I also get the error message because I don't have the password). I'm also able to send login data in TFF 10.0.3 with a fresh user profile (which naturally has no Adblock installed).

  12. 12 Posted by devonaidencolto... on 02 Apr, 2012 03:50 PM

    devonaidencolton's Avatar

    How would I disable this if I had it?

    Sent from my HTC on the Now Network from Sprint!

    ----- Reply message -----
    From: "Chris (chtrusch)" <[email blocked]>
    Date: Mon, Apr 2, 2012 10:44 am
    Subject: problem loading page [Questions]
    To: <[email blocked]>

  13. Support Staff 13 Posted by Chris (chtrusch... on 02 Apr, 2012 04:07 PM

    Chris (chtrusch)'s Avatar

    See screenshot. If that's not it, I encourage you to try again with a fresh profile. There's definitely something in your user profile that prevents the Sign in button from functioning correctly. Maybe another addon.

  14. Support Staff 14 Posted by Cameron Kaiser on 13 Apr, 2012 02:59 AM

    Cameron Kaiser's Avatar

    Liz, please reopen this if the issue is still occurring for you.

  15. Cameron Kaiser closed this discussion on 13 Apr, 2012 02:59 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

12 Oct, 2019 08:21 PM
11 Oct, 2019 08:29 PM
06 Oct, 2019 03:15 PM
05 Oct, 2019 08:36 PM
02 Oct, 2019 07:53 PM