HTTPS doesnt load Lets Encrypt Certs.

Nolan M's Avatar

Nolan M

08 Aug, 2017 11:58 PM

Hello. I'm having problems when trying to open HTTPS pages that are encrypted using Lets Encrypt. For example, my website https://aphiso.io/ just shows a blank white screen. However, if you reach it via HTTP (https://aphiso.io/) it loads perfectly normal.

Does anyone know of a way to work around this or know how to fix it? I'm a web developer and having this issue is really hampering my ability to work. Other HTTPS links such as my web control panel (plesk) work perfectly fine. Which is odd because that is also encrypted by Lets Encrypt certificates.

  1. Support Staff 1 Posted by Cameron Kaiser on 09 Aug, 2017 12:13 AM

    Cameron Kaiser's Avatar

    The certificate isn't the problem; other Let's Encrypt sites work just fine -- see https://helloworld.letsencrypt.org/ as an example. However, when I tried it (on both TenFourFox and my phone running Android Firefox), neither HTTP nor HTTPS connects and they time out. Is your host having issues?

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

22 Sep, 2017 07:30 AM
19 Sep, 2017 01:23 PM
18 Sep, 2017 08:48 PM
13 Sep, 2017 09:21 PM
05 Sep, 2017 07:23 PM