TenFourFox Requires ForceQuit and Wont Run Even After Deletion & Reinstall

Jason Morris's Avatar

Jason Morris

22 Dec, 2015 01:36 PM

When TenFourFox opens, it hangs and the window never even actually opens. It requires ForceQuit. Even after I delete the application and the associated plist (using AppCleaner), and re-download it, it still does the exact same thing.

Safari runs, but TenFourFox will not, no matter what I do.

Any ideas?

  1. Support Staff 1 Posted by Cameron Kaiser on 22 Dec, 2015 03:26 PM

    Cameron Kaiser's Avatar

    Jason, please don't send a 2.3 megabyte system log for us to manually look through. That's not a reasonable request.

    In this case, the entire system.log is probably not the most productive place to look initially. Open Console.app (it's usually in /Applications/Utilities). Click Clear so that you're looking at a fresh timestamp. Try to start TenFourFox and see what appears in the window.

    Also, please include more information about your system, such as your processor, amount of RAM and operating system version.

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Already uploaded files

  • system.log 2.33 MB

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

24 Aug, 2019 08:37 AM
22 Aug, 2019 10:51 PM
22 Aug, 2019 10:44 PM
19 Aug, 2019 03:03 AM
14 Aug, 2019 12:17 PM